نمایندگی پکیج فردیس آموزش هواگیری پکیج و شوفاژ
آموزش هواگیری پکیج و شوفاژ(تعمیر پکیج): برخی اوقات ممکن است سیستم گرمایش و پکیج منزل یا محل کارتان روشن باشد ولی شوفاژها به خوبی گرم نشوند. همچنین ممکن است قسمتی از شوفاژ گرم شده و طرف دیگر سرد بماند. علت وقوع این مشکل محبوس شدن هوا در داخل شوفاژ می باشد. این مشکل بسیار رایج بوده و به آسانی قابل حل است. در این شرایط هواگیری شوفاژ باید انجام گیرد. با خواندن این مطلب و انجام قدم به قدم مراحل گفته شده، بدون نیاز به تعمیرکار می توانید هواگیری شوفاژ را انجام دهید.
نمایندگی تعمیرات پکیج در فردیس
لازم است بدانید که در ابتدا خروجی هوا و آب با فشار و همراه با صدا می باشد، لذا هواگیری را تا زمانی که خروج آب صورت جریان یکنواخت و بدون فشار باشد ادامه دهید. تعمیرات پکیج فردیس سپس پیچ پروانه ای شکل را در جهت عقربه های ساعت بچرخانید و سراغ رادیاتور بعدی بروید. بعد از اینکه تمام هوای داخل رادیاتور ها تخلیه شود فشار پکیج افت پیدا می کند حالا با باز کردن شیر زیر پکیج مجددا فشار را تا ۲ بار برسانید اگر هواگیری درست انجام شده باشد می توانید رادیاتورها را به آرامی روشن کنید تا فضای اطراف را گرم کنند.
نمایندگی بوتان در فردیس
در آموزش هواگیری پکیج و شوفاژ اگر شوفاژی دارای هوای سرد محبوس شده باشد، نیاز به هواگیری دارد. در این شرایط وقتی سیستم گرمایش روشن می شود، تمام یا بخشی از شوفاژ سرد می ماند. نمایندگی بوتان در فردیس متاسفانه سرد بودن شوفاژ می تواند دلایل دیگری نیز داشته باشد؛ پس لازم است قبل از اقدام به هواگیری موارد ذکر شده در لیست پایین را چک کنید. اگر هیچ یک از مشکلات زیر وجود نداشته باشد، با یک هواگیری ساده مشکل شوفاژ حل خواهد شد. هنگام چک کردن گرمای شوفاژ مراقب دست خود باشید؛ زیرا ممکن است دمای بالایی داشته باشند.
نمایندگی ایران رادیاتور در فردیس
اگر در ساختمان مورد نظر تعداد زیادی شوفاژ وجود دارد و همگی سرد هستند، مشکل از سیستم گرمایشی می باشد. ممکن است لوله کشی دچار شکستگی شده باشد. همچنین این احتمال وجود دارد که در قسمتی از سیستم لجن یا رسوب ایجاد شده باشد. خدمات نمایندگی ایران رادیاتور در فردیس اگر مشکل شوفاژ با جمع شدن آب زیر آن همراه است، شوفاژ دچار نشتی شده است. برای حل این مشکل، سیستم گرمایش را خاموش کرده و سپس اتصالات ورودی به شوفاژ را محکم کنید. اگر نشتی قطع نشود احتمال پوسیدگی اتصالات وجود دارد. آنها را تعویض کنید و یا با کارشناسان حرفه ای تماس بگیرید.
اگر شوفاژهای موجود در طبقات پایین گرم می شوند ولی شوفاژهای طبقات بالاتر سرد می مانند، سیستم گرمایشی در فشار مطلوب کار نمی کند. در این شرایط آب گرم مورد نیاز به طبقات بالایی نمی رسد.
گام دوم در آموزش هواگیری پکیج و شوفاژ: تهیه پیچ مخصوص هواگیری شوفاژ
وقتی اقدام به هواگیری شوفاژ می کنید، ابتدا باید وسیله ای برای باز کردن شیر خروجی شوفاژ تهیه کنید. در قسمت انتهایی بالای شوفاژ یک شیر خروجی وجود دارد. روی این شیر خروجی معمولا یک قسمت مربعی شکل وجود دارد. این دریچه مربعی شکل برای تنظیم کردن شیر خروجی به کار می رود. پیچ های مخصوص هواگیری شوفاژ ابزارهایی ارزان قیمت هستند و در تمام ابزارفروشی ها یافت می شوند. شیر مناسب با اندازه ی شیر خروجی شوفاژ را تهیه کنید.
گام سوم در آموزش هواگیری پکیج و شوفاژ: خاموش کردن سیستم گرمایشی
یک سیستم گرمایش روشن، هوای بیشتری را وارد شوفاژ می کند. پس قبل از هواگیری شوفاژ، سیستم گرمایش مرکزی را خاموش کنید. گرمای موجود در سیستم باید قبل از هواگیری شوفاژ از بین برود.
به سیستم زمان بدهید، قسمتهای مختلف شوفاژ را لمس کنید، اگر در قسمتی از شوفاژ هنوز گرما احساس می شود صبر کنید تا خنک شود.
گام چهارم در آموزش هواگیری پکیج و شوفاژ: بازکردن شیر خروجی شوفاژ
شیرهای ورودی و خروجی شوفاژ را در موقعیت باز قرار دهید. پیچ مخصوص هواگیری شوفاژ و یا آچار فرانسه را به قسمت مربعی شکل، روی شیر خروجی بچسبانید.
پیچ را در خلاف جهت حرک عقربه های ساعت بچرخانید تا شیر باز شود. در این شرایط باید صدای خارج شدن هوا از شوفاژ شنیده شود. وقتی هوای سرد از داخل شوفاژ تخلیه می شود، آب موجود در لوله کشی سیستم گرمایش، جای آن را می گیرد.
گام پنجم در آموزش هواگیری پکیج و شوفاژ: جلوگیری از ریزش آب به محیط اطراف
معمولا همراه با خارج شدن هوا از شوفاژ، چند قطره آب نیز از شیر خروجی چکه می کند. برای جلوگیری از خیس شدن محیط اطراف از یک دستمال و یا حوله آشپزخانه استفاده کنید.
همچنین می توانید یک کاسه یا ظرف را زیر شیر خروجی شوفاژ بگیرید تا از ریزش قطرات آب به روی زمین جلوگیری شود.
گام ششم در آموزش هواگیری پکیج و شوفاژ: ادامه دادن گام قبلی تا رسیدن به مرحله فواره زدن آب
اگر جریان آب خروجی از شیر خروجی به حالت پایدار برسد و مخلوط با هوا نباشد، همه ی هوای موجود در شوفاژ خارج شده است. وقتی این شرایط اتفاق افتاد،
باید پیچ مخصوص را در جهت عقربه های ساعت چرخانده و شیر خروجی را محکم کنید. از یک پارچه یا حوله برای پاک کردن آب پاشیده شده به اطراف استفاده کنید.
گام هفتم در آموزش هواگیری پکیج و شوفاژ: انجام هواگیری شوفاژ برای بقیه ی شوفاژهای ساختمان
برای حصول اطمینان از خارج شدن تمام هوای اضافی از سیستم گرمایشی ساختمان، هواگیری شوفاژ باید برای بقیه ی شوفاژها نیز انجام شود. هواگیری لوله ها از طریق حوله خشک کن حمام انجام می گیرد.
به منظور نگهداری مناسب از تاسیسات گرمایی، هواگیری شوفاژ باید به صورت دوره ای تکرار شود. هواگیری سالانه همراه با هواگیری شوفاژ پس از هر بار تعمیر کردن، مناسب می باشد.
گام هشتم در آموزش هواگیری پکیج و شوفاژ: تنظیم کردن سطح فشار پکیج یا موتورخانه داخلی
با انجام هواگیری شوفاژ، فشار موجود در سیستم گرمایشی ساختمان کاهش می یابد.
اگر فشار بیش از مقدار معینی افت پیدا کند، گرما به تمام شوفاژها نخواهد رسید (مخصوصا شوفاژهای طبقات بالایی). برای تقویت این فشار، باید دیگ جوشاننده با آب پر شود.
اگر بعد از هواگیری پکیج بازهم شوفاژ گرم نمیکند باید از همین کار پکیج کمک بگیرید تا با توجه به مدل و برند فکر اقدامات تخصصی را انجام دهد لازم است قبل از هرگونه اقدامی برای تعمیر حتماً عیب یابی پکیج توسط کارشناس صورت گرفته باشد و سپس پکیج تعمیر شود.
دقت داشته باشید که اگر هیچکدام از رادیاتورها بعد از اینکه پکیج راهاندازی شد که هم نمی شوند به احتمال زیاد مشکل در پکیج یا سیستم لولهکشی آن می باشد که با هواگیری پکیج مشکل حل نمیشود و باید نسبت به تعمیر پکیج اقدام کنید.
برای سیستم گرمایشی منازل مسکونی، فشارpsi 15 – 12 مناسب است. هرچه فشار بالاتر باشد، آب موجود در سیستم گرمایش مسافت بیشتری را در خانه طی می کند. خانه های مختلف بر حسب تعداد طبقات، فشار متفاوتی نیاز دارند.
اگر دیگ بخار دارای تنظیمات اتوماتیک باشد، به صورت خودکار در فشارpsi 15-12 باقی می ماند. در غیر اینصورت باید به صورت دستی آب به دیگ بخار اضافه شود تا فشار در رنج مطلوب نگه داشته شود.
” بهترین زمان برای هواگیری رادیاتور شوفاژ “
هنگام شروع فصل سرما و هم برای مدت زمانی که از توقف جریان آب داخل رادیاتور ها گذشته است و قصد راه اندازی مجدد پکیج را دارید.
زمانی که پکیج را روشن کرده اید ولی با روشن شدن پکیج و گردش آب داخل رادیاتور ها، شوفاژ و شیرآلات صدای غیر معمولی دارند و یا صدای از داخل شوفاژ صدای شرشر آب به گوش می رسد
روشن کنید و تنظیمات پنل را بر روی حالت زمستانه قرار دهید.
پایین پکیج را باز کنید تا فشار زیاد و نهایتا ۲ بار شود.
شیر خروجی و ورودی تمام رادیاتور ها باز باش
.
تعمیرکار پکیج ماهر در فردیس
زمانی که دما در نقاط مختلف رادیاتور به صورت یکنواخت نمی باشد مثلا نواحی بالای رادیاتور نسبت به قسمت پایین تر آن سرد تر می باشد، این تفاوت دما نشانه این است که نیاز به هواگیری شوفاژ می باشد.
اگر بخشی از نواحی رادیاتور یا همه قسمت های رادیاتور همزمان با هم درد بود نشتی هم وجود دارد در این صورت ابتدا باید اتصالات را مورد بررسی قرار داده و رفع ایراد گردد و بعد از آن هواگیری پکیج انجام شود در غیر این صورت مشکل همچنان باقی می ماند.
برای اطمینان از اینکه تمام قسمتهای شوفاژها به طور یکنواخت گمشده باشد باید تمام شوفاژ را به طور جداگانه بررسی کنید و از عدم وجود لکه خنکی در هر یک از بخشهای آن مطمئن شوید همچنین هیچ صدای غیر معمولی از شوفاژها به گوش نرسد. برای هواگیری پکیج از نزدیکترین شوفاژ به شیر تغذیه کار را شروع کنید و تا آخرین شوفاژ پیش روید. دقت داشته باشید در حین هواگیری احتمال دارد که همزمان با هوا آب نیز با فشار از رادیاتور خارج گردد و محیط اطراف را خیس کند. لذا باید برای جلوگیری از این امر پیچ را با سرعت باز نکنید و به وسیله حوله و ظرف مانع از خیس شدن اطراف شوید.
” مراحل گام به گام هواگیری پکیج “
همچنین به جای پیچ مخصوص می توانید از آچار فرانسه و یا ابزارهای مناسب دیگر استفاده کنید. برخی از شوفاژهای جدید به صورتی طراحی شده اند که امکان تنظیم شیر خروجی شوفاژ با پیچ گوشتی نیز امکان پذیر می باشد. قبل از اقدام به هواگیری شوفاژ از داشتن پیچ مخصوص یا آچارفرانسه و یا پیچ گوشتی مطمین شوید. وقتی یکی از شوفاژهای موجود در ساختمان را هواگیری می کنید، بهتر است بقیه شوفاژها نیز هواگیری شوند.
- ۰ ۰
- ۰ نظر